Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
Pokroić królika i umieścić go w glinianym garnku z oliwą, ale jeszcze nie stawiać na ogniu.
Dodać drobno pokrojony czosnek, cebulę i pomidora oraz pozostałe składniki, oprócz wina i wody. Następnie doprawić. Postawić garnek na ogniu i podsmażyć wszystko. Dodać wino i ponownie podsmażyć. Dolać wody.
Gotować aż do wyparowania wody. Ilość wody zależeć będzie od czasu, którego będzie potrzebowało mięso do zmięknięcia.