Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4258
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2543
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1882
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11198
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4258
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2543
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1882
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11198
Składniki
Pokroić królika i umieścić go w glinianym garnku z oliwą, ale jeszcze nie stawiać na ogniu.
Dodać drobno pokrojony czosnek, cebulę i pomidora oraz pozostałe składniki, oprócz wina i wody. Następnie doprawić. Postawić garnek na ogniu i podsmażyć wszystko. Dodać wino i ponownie podsmażyć. Dolać wody.
Gotować aż do wyparowania wody. Ilość wody zależeć będzie od czasu, którego będzie potrzebowało mięso do zmięknięcia.