Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pycha pycha pycha cos innego
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 970
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5549
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8703
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17903
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 970
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5549
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8703
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17903
Składniki
kroimy piers z kurczaka na pol i potem kazda pojedyncza na dwa kotlety ja wole tak robic niz rozbijac wychodza wtedy z jednej piersi podwojnej 4ry kotlety panierujemy w jajku i bulce i smazymy
po usmezeniu wszytskich czterech kotletow przekladamy je do naczynia zaroodpornego
polewamy rozlozone pojedynczo piersi sosem do makaronu paprykowym przykrywamy serem zoltym i pieczemy az sos sie zagrzeje i serek ladnie roztopi
rada jak tylko zalejemy sosem i przykryjemy serem od razu piec piers moze byc zimna usmazona wczesniej ale nie moze lezec dlugo w sosie bo bardzo namoknie i nie bedzie taka dobra smacznego!!!!aha najlepiej smakuja do tego ziemniaczki i super salata ale tak naprawde to powinno to lezec na pieknym makaronie:) i tak i tak to lubie