Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,proste w wykonaniu,samo mięsko można wykorzystać jako samodzielne danie np. z frytkami ;))))
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3929
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415222
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2504
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3929
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415222
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2504
Składniki
Pierś umyć osuszyć ręcznikiem papierowym, pokroić w średnią kostkę, obsypać przyprawami i obsmażyć na oleju.Przełożyć na talerz.
Na tym samym oleju pod dusić por i marchew pokrojoną w pół krążki, paprykę w kostkę. Kiedy warzywa będą miękkie dodać mięsko i doprawić do smaku.Przestudzić.
Ciasto rozwinąć, wyłożyć mięsko z warzywami i zwinąć roladkę.Wierzch posmarować rozkłóconym jajkiem i położyć plasterki sera.Ja piekę w keksówce wyłożonej papierem do pieczenia w 180 C do zrumienienia serka. Smacznego