Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,proste w wykonaniu,samo mięsko można wykorzystać jako samodzielne danie np. z frytkami ;))))
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5250
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5250
Składniki
Pierś umyć osuszyć ręcznikiem papierowym, pokroić w średnią kostkę, obsypać przyprawami i obsmażyć na oleju.Przełożyć na talerz.
Na tym samym oleju pod dusić por i marchew pokrojoną w pół krążki, paprykę w kostkę. Kiedy warzywa będą miękkie dodać mięsko i doprawić do smaku.Przestudzić.
Ciasto rozwinąć, wyłożyć mięsko z warzywami i zwinąć roladkę.Wierzch posmarować rozkłóconym jajkiem i położyć plasterki sera.Ja piekę w keksówce wyłożonej papierem do pieczenia w 180 C do zrumienienia serka. Smacznego