Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kurczak nadziewany chlebem"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3646
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 619
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3789
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 653
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3646
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 619
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3789
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 653
Składniki
Kurczaka umyj, osusz. natrzyj olejem, oprósz solą, pieprzem oraz przyprawą do kurczaka. Odstaw w chłodne miejsce.
Pokrój chleb. Śmietanę ubij z jajkami i musztardą. Wymieszaj oba , dodaj mrożone warzywa. Przypraw farsz.
Nadziej kurczaka. Zepnij wykałaczkami. Włóż do naczynia żaroodpornego.
Piecz ok. 1,5 godziny w temp. 180°C. Podaj z ziemniakami lub ryżem.
Agata Skiba z Łabędziowa
Porcje 8 120 min Cena 3,80 zł Kalorie 448 kcalŹródło: Takie jest życie