Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczakowa fantazja"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Filety oczyścić, przyprawić. Każdy przeciąć wzdłuż i delikatnie rozbić. Na dno blaszki wlać oliwę, rozłożyć połówki fileta, każdy posypać startym serem wymieszanym z pokrojonym porem. 2. Przykryć pozostałymi połówkami fileta. Wierzch każdego przykryć plastrem żółtego sera. Na każdą część nałożyć majonez wymieszany z keczupem. Piec w piekarniku około 30 minut.
CZAS: około 1,5 godziny
<strong>Przepis pochodzi z książki Wydawnictwa WAM pt. „153 przetwory i dania mięsne siostry Anastazji”</strong>Źródło: Dobry Tydzień