Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczakowa fantazja"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4599
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418047
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4599
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418047
Składniki
Filety oczyścić, przyprawić. Każdy przeciąć wzdłuż i delikatnie rozbić. Na dno blaszki wlać oliwę, rozłożyć połówki fileta, każdy posypać startym serem wymieszanym z pokrojonym porem. 2. Przykryć pozostałymi połówkami fileta. Wierzch każdego przykryć plastrem żółtego sera. Na każdą część nałożyć majonez wymieszany z keczupem. Piec w piekarniku około 30 minut.
CZAS: około 1,5 godziny
<strong>Przepis pochodzi z książki Wydawnictwa WAM pt. „153 przetwory i dania mięsne siostry Anastazji”</strong>Źródło: Dobry Tydzień