Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kwaśnica góralska"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2416
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4569
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1652
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 507
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2416
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4569
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1652
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 507
Składniki
Żeberka pokroić na porcje, boczek w kostkę. Włożyć do dużego garnka i zalać 2 l zimnej wody, dodać liście laurowe, czosnek, ziele angielskie.
Gotować kwadrans, dodać grzyby i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować 20 min.
Dodać poszatkowaną kapustę razem z sokiem, gotować, aż będzie miękka.
Cebulę pokroić w kostkę zeszklić na maśle, dodać do zupy, doprawić solą, pieprzem, majerankiem i kminkiem. Opcjonalnie można zrobić zasmażkę.Źródło: 100 rad