Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Lekki kapuśniaczek"
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 530
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 199
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 354
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5083
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 203
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 530
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 199
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 354
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5083
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 203
Składniki
<strong>Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa</strong>
Ziemniaki i cebulę pokrój, warzywa korzeniowe obierz i zetrzyj na tarce. Wrzuć do gorącego rosołu i gotuj 10 minut.
Kapustę drobniutko pokrój, dodaj do zupy. Wsyp majeranek i lubczyk. Gotuj, aż będą miękkie. Przypraw zupę, na talerzu posyp natką.
Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie