Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Lekki kapuśniaczek"
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 451
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13185
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 101
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 451
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13185
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 101
Składniki
<strong>Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa</strong>
Ziemniaki i cebulę pokrój, warzywa korzeniowe obierz i zetrzyj na tarce. Wrzuć do gorącego rosołu i gotuj 10 minut.
Kapustę drobniutko pokrój, dodaj do zupy. Wsyp majeranek i lubczyk. Gotuj, aż będą miękkie. Przypraw zupę, na talerzu posyp natką.
Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie