Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszniutkie golabeczki, z powodzeniem zastepuja te tradycyjne
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1079
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 968
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14704
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1079
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 968
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14704
Składniki
Cebule podsmazyc i ostudzic. Do bulionu dodac koncentrat pomidorowy, ziola prowansalskie i czosnek, zrobic sos. Wszystkie pozostale skladniki wymieszac i odstawic na jakas godzinke, nastepnie formowac kotlety jak mielone i obsmazac na oleju z obu stron na zloto. Ulozyc w naczyniu zaroodpornym i zalac sosem pomidorowym. Wstawic do piekarnika nagrzanego do 180C na 45 minut. Zapiekac pod przykryciem. Palce lizac mnia mniam!