Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 3
Dodano: 08.07.2010
Odsłon: 1217
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
CIASTO: Do misy wypać 4 szklanki mąki, nastepnie wkruszyć drozdże, wlać wodę. Wymięszac ciesto. Odczekać 15-18 minut. Po odczekaniu dodac olej. Wyrobić gładki ciasto blache posmarowac oliwom.
FARSZ: Jajka ugotuj, (ostódź) pokrój w plastry, papryke pokrój w kostkę, ogórek tez trzebba pokroic w kostkę, żetrzec ser żółty na tartce wszystko wsypać na ciestO. PIEC:30-45MINUT
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Alicja_Tomasz 08 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
heheh fajny przepis ale bledow to Ty robisz tyle.... :))0 Kto głosował? | Odpowiedz