Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo się szybko robi , jest tanie, i pyszne! ! !
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 60
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4310
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 60
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4310
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Składniki
CIASTO: Do misy wypać 4 szklanki mąki, nastepnie wkruszyć drozdże, wlać wodę. Wymięszac ciesto. Odczekać 15-18 minut. Po odczekaniu dodac olej. Wyrobić gładki ciasto blache posmarowac oliwom.
FARSZ: Jajka ugotuj, (ostódź) pokrój w plastry, papryke pokrój w kostkę, ogórek tez trzebba pokroic w kostkę, żetrzec ser żółty na tartce wszystko wsypać na ciestO. PIEC:30-45MINUT