Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo się szybko robi , jest tanie, i pyszne! ! !
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34140
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1344
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Składniki
CIASTO: Do misy wypać 4 szklanki mąki, nastepnie wkruszyć drozdże, wlać wodę. Wymięszac ciesto. Odczekać 15-18 minut. Po odczekaniu dodac olej. Wyrobić gładki ciasto blache posmarowac oliwom.
FARSZ: Jajka ugotuj, (ostódź) pokrój w plastry, papryke pokrój w kostkę, ogórek tez trzebba pokroic w kostkę, żetrzec ser żółty na tartce wszystko wsypać na ciestO. PIEC:30-45MINUT