Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 922
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 308
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 19359
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 922
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 308
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 19359
Składniki
Do naczynia wlej miód, oliwę, sok z cytryny. Dodaj wycisnięty przez praskę czosnek, zioła, pieprz i sól. Dokładnie wymieszaj.
Natrzyj masą łososia i odstaw na godzinę w chłodne miejsce.
Następnie ułóż go na folii aluminiowej, dokładnie przykryj i wstaw na 30 minut do piekarnika nagrzanego do 195sC. Możesz też piec na ruszcie lub na patelni grilowej.
Przed podaniem posyp koperkiem i skrop sokiem z cytryny.