Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 603
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 163
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 121
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 603
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 154
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 163
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 121
Składniki
Do naczynia wlej miód, oliwę, sok z cytryny. Dodaj wycisnięty przez praskę czosnek, zioła, pieprz i sól. Dokładnie wymieszaj.
Natrzyj masą łososia i odstaw na godzinę w chłodne miejsce.
Następnie ułóż go na folii aluminiowej, dokładnie przykryj i wstaw na 30 minut do piekarnika nagrzanego do 195sC. Możesz też piec na ruszcie lub na patelni grilowej.
Przed podaniem posyp koperkiem i skrop sokiem z cytryny.