Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1373
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1267
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1373
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1267
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 303
Składniki
Do miski wlewamy olej i wode. Dodajemy paste chilli ,miod,wycisniety czosnek i reszte przypraw. Wszystko starannie mieszamy az powstanie gesta ,,pasta,,. Taka marynata smarujemy z obu stron platy ryby. Ukladamy w naczyniu zaroodpornym . Na koniec rozdrabniamy kromki chleba tak zeby powstay z niej male okruszki. Posypujemy chlebkiem rybe ,wstawiamy do piekarnika i pieczemy w 180 st 20 min. Smacznego.