Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7575
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2624
Składniki
Do miski wlewamy olej i wode. Dodajemy paste chilli ,miod,wycisniety czosnek i reszte przypraw. Wszystko starannie mieszamy az powstanie gesta ,,pasta,,. Taka marynata smarujemy z obu stron platy ryby. Ukladamy w naczyniu zaroodpornym . Na koniec rozdrabniamy kromki chleba tak zeby powstay z niej male okruszki. Posypujemy chlebkiem rybe ,wstawiamy do piekarnika i pieczemy w 180 st 20 min. Smacznego.