Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2048
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2861
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2048
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2861
Składniki
Do miski wlewamy olej i wode. Dodajemy paste chilli ,miod,wycisniety czosnek i reszte przypraw. Wszystko starannie mieszamy az powstanie gesta ,,pasta,,. Taka marynata smarujemy z obu stron platy ryby. Ukladamy w naczyniu zaroodpornym . Na koniec rozdrabniamy kromki chleba tak zeby powstay z niej male okruszki. Posypujemy chlebkiem rybe ,wstawiamy do piekarnika i pieczemy w 180 st 20 min. Smacznego.