Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre danie jak ktos lubi makarony z sosami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 400
Składniki
Sos pomidorowy: oliwe rozgrzac w garnku,czosnek i cebule zeszklic,dodac pomidory koncentrat pomidorowy i wode.Zagotowac dodac sol i pieprz. Przykryc i 10 min.podgrzewac na wolnym ogniu.Makaron ugotowac wg.przepisu.Boczek roztopic na patelni dodac pieczarki i podsmazyc 5-10min tłuszcz odlac.Skwarki grzyby pietruszke dodac do sosu pomidorowego.Ostroznie wymieszac i wlac na makaron.Ja dodaje do tego jeszcze mieso mielone ok 35 dek wtedy jest lepsze