Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia ekspresowa to to, na co jestem skazana gdy głodna wracam późno z pracy. Nie oznacza to, że trzeba zjeść byle co, więc jeżeli macie kilka wolnych minut to zapraszam na makaron z bazylią i masłem.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 547
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 292
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1493
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 547
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 292
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1493
Składniki
Makaron ugotować al dente. Odcedzić, zahartować. Posiekać drobno bazylię i cebulę. Poddusić je na maśle.
Do masła dodać makaron, wymieszać. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Udekorować listkami bazylii.