Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia ekspresowa to to, na co jestem skazana gdy głodna wracam późno z pracy. Nie oznacza to, że trzeba zjeść byle co, więc jeżeli macie kilka wolnych minut to zapraszam na makaron z bazylią i masłem.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 502
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9707
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1135
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4481
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 502
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9707
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1135
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4481
Składniki
Makaron ugotować al dente. Odcedzić, zahartować. Posiekać drobno bazylię i cebulę. Poddusić je na maśle.
Do masła dodać makaron, wymieszać. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Udekorować listkami bazylii.