Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli mamy mrożone grzyby z jesiennych zbiorów proponuje pyszny, aromatyczny obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 383
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 383
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Składniki
Grzyby i cebulę pokroić w grubą kostkę. Na gorący tłuszcz wrzucić grzyby i smażyć na wolnym ogniu 20 min. Potem dodać cebulkę i przyprawy smażyć kolejne 10 min, tak aby cebula się zeszkliła. Na koniec dodać śmietanę i ser - następnie mieszać aż zgęstnieje. Ugotować makaron al dente, odcedzić i uformować okrąg na talerzu. Do środka wlać sos.