Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli mamy mrożone grzyby z jesiennych zbiorów proponuje pyszny, aromatyczny obiad.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 217
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20310
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 217
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20310
Składniki
Grzyby i cebulę pokroić w grubą kostkę. Na gorący tłuszcz wrzucić grzyby i smażyć na wolnym ogniu 20 min. Potem dodać cebulkę i przyprawy smażyć kolejne 10 min, tak aby cebula się zeszkliła. Na koniec dodać śmietanę i ser - następnie mieszać aż zgęstnieje. Ugotować makaron al dente, odcedzić i uformować okrąg na talerzu. Do środka wlać sos.