Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli mamy mrożone grzyby z jesiennych zbiorów proponuje pyszny, aromatyczny obiad.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1254
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420750
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1858
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1254
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420750
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1858
Składniki
Grzyby i cebulę pokroić w grubą kostkę. Na gorący tłuszcz wrzucić grzyby i smażyć na wolnym ogniu 20 min. Potem dodać cebulkę i przyprawy smażyć kolejne 10 min, tak aby cebula się zeszkliła. Na koniec dodać śmietanę i ser - następnie mieszać aż zgęstnieje. Ugotować makaron al dente, odcedzić i uformować okrąg na talerzu. Do środka wlać sos.