Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli mamy mrożone grzyby z jesiennych zbiorów proponuje pyszny, aromatyczny obiad.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 958
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4578
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1220
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 542
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 958
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4578
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1220
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 542
Składniki
Grzyby i cebulę pokroić w grubą kostkę. Na gorący tłuszcz wrzucić grzyby i smażyć na wolnym ogniu 20 min. Potem dodać cebulkę i przyprawy smażyć kolejne 10 min, tak aby cebula się zeszkliła. Na koniec dodać śmietanę i ser - następnie mieszać aż zgęstnieje. Ugotować makaron al dente, odcedzić i uformować okrąg na talerzu. Do środka wlać sos.