Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli mamy mrożone grzyby z jesiennych zbiorów proponuje pyszny, aromatyczny obiad.
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1297
Ciasto „Dusigrosz ” to deser dla tych, którzy chcą zjeść dość pysznego, ale p...
Odsłon: 1110
Ciasto mocno czekoladowe i wilgotne jak brownie albo murzynek za sprawą biszk...
Odsłon: 118
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1297
Ciasto „Dusigrosz ” to deser dla tych, którzy chcą zjeść dość pysznego, ale p...
Odsłon: 1110
Ciasto mocno czekoladowe i wilgotne jak brownie albo murzynek za sprawą biszk...
Odsłon: 118
Składniki
Grzyby i cebulę pokroić w grubą kostkę. Na gorący tłuszcz wrzucić grzyby i smażyć na wolnym ogniu 20 min. Potem dodać cebulkę i przyprawy smażyć kolejne 10 min, tak aby cebula się zeszkliła. Na koniec dodać śmietanę i ser - następnie mieszać aż zgęstnieje. Ugotować makaron al dente, odcedzić i uformować okrąg na talerzu. Do środka wlać sos.