Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5851
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9681
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 307
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 856
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5851
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9681
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 307
Składniki
Makaron ugotuj al dente. Przelej go zimną wodą i zostaw na sitku, by dokładnie ociekł. Sałatę umyj i osusz. Pomidory sparz i obierz ze skórki. Pokrój na małą kosteczkę. Przełóż na sitko, by osączyć je z nadmiaru soku. Szynkę i mozzarellę potnij na kostkę podobnej wielkości.
sosu utrzyj (jeśli jest za gęsty, domieszaj łyżeczkę zimnej wody). Wrzuć orzechy. Odstaw na 20 minut.
Sałatę porwij na małe kawałki. Delikatnie wymieszaj z warzywami, makaronem, mozzarellą i szynką. Wstaw do lodówki na 15 minut. Skrop przygotowanym sosem, delikatnie przemieszaj i posyp startym serem.Źródło: Naj