Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Makaronowa tarta"
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 52
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 91
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3459
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 52
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 91
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3459
Składniki
Makaron ugotuj. Cukinie i pieczarki pokrój w kostkę. Piekarnik rozgrzej do temp. 180°C. Jajko roztrzep, wymieszaj z połową tartego sera, makaronem i gałką muszkatołową, układaj w natłuszczonej formie, zapiecz.
Podsmaż pieczarki, boczek, kawałki cukinii. Na makaronie układaj farsz z cukinii i pieczarek, na nim plastry pomidora i boczku, posyp pozostałym serem. Piecz 20 minut.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień