Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Makaronowa tarta"
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 343
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1036
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1292
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 78
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 73
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 343
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1036
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1292
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 78
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 73
Składniki
Makaron ugotuj. Cukinie i pieczarki pokrój w kostkę. Piekarnik rozgrzej do temp. 180°C. Jajko roztrzep, wymieszaj z połową tartego sera, makaronem i gałką muszkatołową, układaj w natłuszczonej formie, zapiecz.
Podsmaż pieczarki, boczek, kawałki cukinii. Na makaronie układaj farsz z cukinii i pieczarek, na nim plastry pomidora i boczku, posyp pozostałym serem. Piecz 20 minut.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień