Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Makaronowa tarta"
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Makaron ugotuj. Cukinie i pieczarki pokrój w kostkę. Piekarnik rozgrzej do temp. 180°C. Jajko roztrzep, wymieszaj z połową tartego sera, makaronem i gałką muszkatołową, układaj w natłuszczonej formie, zapiecz.
Podsmaż pieczarki, boczek, kawałki cukinii. Na makaronie układaj farsz z cukinii i pieczarek, na nim plastry pomidora i boczku, posyp pozostałym serem. Piecz 20 minut.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień