Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawiera beta karoten, proteiny i malutko tluszczu. jest szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne. zachecam. 264 cal, 3g protein, 29gweglowodanow, 7g blonnika, 17g sat. tluszczu, 8mg cholesterolu.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1274
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13734
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1274
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13734
Składniki
wlacz piekarnik na 190C posiekane i wymieszane z odrobina masla orzechy rozsyp na blaszke (sol do smaku) polej 1 lyzka oleju. przypraz okolo 5 min.
rozgrzac pozostale maslo i olejna glebokiej patelni. na srednim ogniu. dodac marchewke,zakryc i gotowac 12 min mieszajac co jakis czas.
wsyp chili puder i sol do smaku. przykryc i gotowac az do amiekczenia sie marchewki.
odstaw z ognia, wymieszaj z miodem odrobina piepszu i orzechami.