Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9567
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3183
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6655
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9567
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3183
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6655
Składniki
Pokrojone warzywa podsmaż w garnku na odrobinie oliwy. Następnie wlej gorący bulion. Gdy warzywa będą miękkie, zmiksuj całość na gładki krem. Wlej mleko kokosowe, dopraw solą, pieprzem, gałką muszkatołową i cukrem.
Wymieszaj i gotuj jeszcze około 5 minut. Krem udekoruj serem pleśniowym.Źródło: Na żywo