Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Marynowane podgrzybki"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4554
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1632
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4554
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1632
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Składniki
Grzyby oczyść, umyj, odetnij trzony, a kapelusze dokładnie opłucz. Wrzuć je na osolony wrzątek, gotuj 10 minut. Wylej na sito, osącz i wystudź. Napełnij nimi słoiczki.
Zagotuj 400 ml wody z przyprawami, paskami papryki oraz krążkami cebuli. Dolej ocet, po czym ponownie doprowadź do wrzenia.
Gorącą marynatą zalej grzyby, dołóż także przypra wy i warzywa.
Słoiki zakręć i zapasteryzuj.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 120. Stopień trudności: średni.Źródło: Telemax