Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na patelni gotuję różnorodne mięso. Takie mięso dobrze komponuje się z każdą przystawką, a gotowanie zajmuje tylko 15 minut. Spróbuj gotować i podawać z puree ziemniaczanym lub jakimkolwiek innym dodatkiem.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4555
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1175
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 527
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4555
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1175
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 527
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę. Dodać przyprawy, sól, musztardę, ostry sos pomidorowy, czosnek. Dobrze wymieszaj.
Następnie dodaj łyżkę mąki i ponownie zamieszaj. Rozgrzej olej roślinny na patelni i usmaż kurczaka na średnim ogniu. Od czasu do czasu zamieszaj i przykryj. Gotuj około 15 minut. Gdy kurczak będzie gotowy, dodaj zieloną cebulę i sezam. Smacznego.