Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na patelni gotuję różnorodne mięso. Takie mięso dobrze komponuje się z każdą przystawką, a gotowanie zajmuje tylko 15 minut. Spróbuj gotować i podawać z puree ziemniaczanym lub jakimkolwiek innym dodatkiem.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 772
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2822
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 936
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1682
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14586
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 772
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2822
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 936
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1682
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14586
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę. Dodać przyprawy, sól, musztardę, ostry sos pomidorowy, czosnek. Dobrze wymieszaj.
Następnie dodaj łyżkę mąki i ponownie zamieszaj. Rozgrzej olej roślinny na patelni i usmaż kurczaka na średnim ogniu. Od czasu do czasu zamieszaj i przykryj. Gotuj około 15 minut. Gdy kurczak będzie gotowy, dodaj zieloną cebulę i sezam. Smacznego.