Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na patelni gotuję różnorodne mięso. Takie mięso dobrze komponuje się z każdą przystawką, a gotowanie zajmuje tylko 15 minut. Spróbuj gotować i podawać z puree ziemniaczanym lub jakimkolwiek innym dodatkiem.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15334
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 242
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15334
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 242
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę. Dodać przyprawy, sól, musztardę, ostry sos pomidorowy, czosnek. Dobrze wymieszaj.
Następnie dodaj łyżkę mąki i ponownie zamieszaj. Rozgrzej olej roślinny na patelni i usmaż kurczaka na średnim ogniu. Od czasu do czasu zamieszaj i przykryj. Gotuj około 15 minut. Gdy kurczak będzie gotowy, dodaj zieloną cebulę i sezam. Smacznego.