Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miodowe filety z kurczaka"
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 952
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 534
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 952
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 534
Składniki
Filet umyj i osusz. Pokrój w kawałki i włóż do miski. W tym czasie miód wymieszaj z sosem sojowym, sezamem, solą, pieprzem, wodą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Marynatą zalej mięso i odstaw do lodówki na 2 godziny. Następnie przełóż do naczynia żaroodpornego, skrop oliwą z oliwek, przykryj folią i zapiekaj w piekarniku przez 20 minut.Źródło: Na żywo