Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Miruna w porach"
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4287
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2570
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3257
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11238
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4287
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2570
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3257
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11238
Składniki
Ryby oczyść, oprósz solą oraz pieprzem i skrop sokiem z cytryny.
Umyte pory pokrój w piórka, a cebulę posiekaj.
Zeszklij warzywa na roztopionym maśle, po czym rozłóż je na rybie i zawiń w sreberka.
Włóż paczuszki do piekarnika rozgrzanego do 170°C i piecz około pół godziny.
50 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250
<strong>Sylwia ładyga z Węgrzyc Wielkich</strong>Źródło: Super TV