Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Miruna w porach"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8044
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3585
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8044
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3585
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Składniki
Ryby oczyść, oprósz solą oraz pieprzem i skrop sokiem z cytryny.
Umyte pory pokrój w piórka, a cebulę posiekaj.
Zeszklij warzywa na roztopionym maśle, po czym rozłóż je na rybie i zawiń w sreberka.
Włóż paczuszki do piekarnika rozgrzanego do 170°C i piecz około pół godziny.
50 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250
<strong>Sylwia ładyga z Węgrzyc Wielkich</strong>Źródło: Super TV