Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Miruna w porach"
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 58
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37729
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3710
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 58
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37729
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3710
Składniki
Ryby oczyść, oprósz solą oraz pieprzem i skrop sokiem z cytryny.
Umyte pory pokrój w piórka, a cebulę posiekaj.
Zeszklij warzywa na roztopionym maśle, po czym rozłóż je na rybie i zawiń w sreberka.
Włóż paczuszki do piekarnika rozgrzanego do 170°C i piecz około pół godziny.
50 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250
<strong>Sylwia ładyga z Węgrzyc Wielkich</strong>Źródło: Super TV