Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Miruna w porach"
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1577
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1577
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5074
Składniki
Ryby oczyść, oprósz solą oraz pieprzem i skrop sokiem z cytryny.
Umyte pory pokrój w piórka, a cebulę posiekaj.
Zeszklij warzywa na roztopionym maśle, po czym rozłóż je na rybie i zawiń w sreberka.
Włóż paczuszki do piekarnika rozgrzanego do 170°C i piecz około pół godziny.
50 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250
<strong>Sylwia ładyga z Węgrzyc Wielkich</strong>Źródło: Super TV