Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak gotowała moja babcia, moja mama a teraz ja. Prawdziwy smak młodej kapusty w towarzystwie aromatycznego kopru :D Zapraszam :D
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 137
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3813
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 249
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 236
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 137
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3813
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 249
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 236
Składniki
Kapustę umyłam i poszatkowałam.
Sparzyłam chwilkę w gotującej się wodzie.
Kiełbasę i cebulę pokroiłam w kosteczkę i podsmażyłam na odrobinie stopionej słoninki.
Sparzoną kapustę przełożyłam do garnka z podsmażoną kiełbaską i podlałam odrobiną wody. Dodałam liść i ziele angielskie. Odrobinę posoliłam.
Pod koniec gotowania dodałam koncentrat pomidorowy ok. 1 łyżki. Zrobiłam zasmażkę ze stopionej słoninki i mąki. Gotującą się kapustę zdjęłam z ognia i dodałam zasmażkę.
Przyprawiłam solą, pieprzem i na koniec dodałam dużą garść kopru.
Smacznego!