Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Naleśniki z warzywami"
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17920
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6741
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17920
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6741
Składniki
Dwie szklanki mąki pszennej przesiej przez sito. Do roztrzepanych jajek dodaj mąkę, sól oraz mleko, wodę i olej. Wymieszaj, usmaż cienkie naleśniki.
Fasolę namocz w gorącej wodzie i zostaw na noc. Następnego dnia ugotuj do miękkości.
Posiekaną cebulkę zeszklij na oleju. Dodaj fasolę i odlany z zalewy groszek.
Na każdym gotowym usmażonym placku rozłóż farsz i zawiń w paczuszki. Gotowe naleśniki polej sosem pomidorowym.Źródło: Kurier TV