Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 35
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1173
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 35
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1173
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
Składniki
Filet lekko ubij posyp sola i pieprzem czosnkiem i majerankiem. Włóż do parowaru i połóż na mięso pora posiekanego. Ziemniaki pokrok na 4 lub 6 kawałków i posyp salo i przyprawa do ziemniaków wymieszaj i wrzuć na druga Pulkę . Fasolkę obierz. Brokuł podziel na małe kawałeczki posyp sala i wrzuć na 3 Polkę :) wszystko parz około 40 min do godziny :) Smacznego :)