Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso marynowane w miodzie,wypełnione słodko pikantnym nadzieniem.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231933
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231933
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5040
Składniki
Wymieszać 2 łyżki oleju z miodem,sokiem cytrynowym i curry w proszku.Filety opłukać,osuszyć.W każdym naciąć głęboką kieszeń.Mięso posmarować marynatą,odstawić na noc do lodówki.Śliwki namoczyć.
Rodzynki sparzyć,śliwki pokroić.Dodać do ryżu,doprawić pikantnie .Masą ryżową napełnić kieszenie w mięsie,spiąć wykałaczkami.Filety obsmażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju,podlać niewielką ilością wody i dusić do miękkości[około 30 minut].