Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso marynowane w miodzie,wypełnione słodko pikantnym nadzieniem.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1038
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2013
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 475
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1038
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2013
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 475
Składniki
Wymieszać 2 łyżki oleju z miodem,sokiem cytrynowym i curry w proszku.Filety opłukać,osuszyć.W każdym naciąć głęboką kieszeń.Mięso posmarować marynatą,odstawić na noc do lodówki.Śliwki namoczyć.
Rodzynki sparzyć,śliwki pokroić.Dodać do ryżu,doprawić pikantnie .Masą ryżową napełnić kieszenie w mięsie,spiąć wykałaczkami.Filety obsmażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju,podlać niewielką ilością wody i dusić do miękkości[około 30 minut].