Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso marynowane w miodzie,wypełnione słodko pikantnym nadzieniem.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 826
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 661
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5640
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 579
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4808
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1024
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 826
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 661
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5640
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 579
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4808
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1024
Składniki
Wymieszać 2 łyżki oleju z miodem,sokiem cytrynowym i curry w proszku.Filety opłukać,osuszyć.W każdym naciąć głęboką kieszeń.Mięso posmarować marynatą,odstawić na noc do lodówki.Śliwki namoczyć.
Rodzynki sparzyć,śliwki pokroić.Dodać do ryżu,doprawić pikantnie .Masą ryżową napełnić kieszenie w mięsie,spiąć wykałaczkami.Filety obsmażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju,podlać niewielką ilością wody i dusić do miękkości[około 30 minut].