Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Owsianka na śniadanie"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Płatki wymieszaj z suszonymi owocami, zalej wodą i sokiem pomarańczowym. Przykryj folią spożywczą i odstaw do lodówki na noc. Rano podgrzej owsiankę, ciągle mieszając. Dodaj masło i sok z cytryny. Przełóż owsiankę do misek, posyp orzechami i pokrojonym w słupki jabłkiem.Źródło: Kobieta i życie