Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Owsianka orzechowa"
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 187
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20151
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 187
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20151
Składniki
35 min • Porcja 110 kcal • Koszt porcji 2,40 zł • Przepis na 2 porcje
Płatki owsiane zalewam 5 łyżkami przegotowanej zimnej wody i odstawiam na ok. 1/2 godz.
Po tym dodaję zimne mleko, sok z cytryny, starte jabłko i posiekane orzechy (koniecznie laskowe). Całość mieszam, słodzę miodem i podaję.
<strong>Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa</strong>Źródło: Kobieta i życie