Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Owsianka orzechowa"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Składniki
35 min • Porcja 110 kcal • Koszt porcji 2,40 zł • Przepis na 2 porcje
Płatki owsiane zalewam 5 łyżkami przegotowanej zimnej wody i odstawiam na ok. 1/2 godz.
Po tym dodaję zimne mleko, sok z cytryny, starte jabłko i posiekane orzechy (koniecznie laskowe). Całość mieszam, słodzę miodem i podaję.
<strong>Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa</strong>Źródło: Kobieta i życie