Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne na niespodziewane party.Z ciasta wychodzi około 40 szt.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13084
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13084
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Składniki
Smarujemy ciasto roztrzepanym jajkiem(pędzelkiem) z jednej strony,posypujemy startym drobno parmezanem,lekko przyklepujemy ręką,żeby ser się przykleił. Odwracamy na drugą stronę i również smarujemy jajkiem,posypujemy sezamem i lekko przyklepujemy. Kroimy paski długości 15cm i szerokości 1cm , skręcamy w spiralę. Układamy na blaszce wyłożonej papierem pergaminowym. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy około 10 minut aż się zarumienią