Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne na niespodziewane party.Z ciasta wychodzi około 40 szt.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2636
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2881
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2636
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2881
Składniki
Smarujemy ciasto roztrzepanym jajkiem(pędzelkiem) z jednej strony,posypujemy startym drobno parmezanem,lekko przyklepujemy ręką,żeby ser się przykleił. Odwracamy na drugą stronę i również smarujemy jajkiem,posypujemy sezamem i lekko przyklepujemy. Kroimy paski długości 15cm i szerokości 1cm , skręcamy w spiralę. Układamy na blaszce wyłożonej papierem pergaminowym. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy około 10 minut aż się zarumienią