Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Paluszki z dorsza"
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1168
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 133
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 450
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1168
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 133
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 450
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Składniki
Rybę pokrój na mniejsze kawałki. Następnie skrop obficie sokiem z cytryny i gotuj przez pięć minut. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem i wstaw na 20 minut do lodówki.
Schłodzone kawałki ryby obtocz najpierw w jajku, a później w bułce tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do zbrązowienia. Podawaj z pieczonymi ziemniakami i sosem śmietanowo-czosnkowym.Źródło: Na żywo