Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
każdy filet pangi przekroić na pół. przyprawić solą i pieprzem. posypać mąką, usmażyć na złoty kolor. ułożyć w półmisku szklanym. pieczarki pokroić w kostkę i zeszklić razem z drobno pokrojoną cebulą. pieczarki razem i cebulę przyprawić wegetą i ułożyć na rybie. na koniec posypać całość startym, żółtym serem. zapiec tak długo aby ser się rozpuścił.