Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36627
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 245
Przepis dnia
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 36627
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 245
Składniki
każdy filet pangi przekroić na pół. przyprawić solą i pieprzem. posypać mąką, usmażyć na złoty kolor. ułożyć w półmisku szklanym. pieczarki pokroić w kostkę i zeszklić razem z drobno pokrojoną cebulą. pieczarki razem i cebulę przyprawić wegetą i ułożyć na rybie. na koniec posypać całość startym, żółtym serem. zapiec tak długo aby ser się rozpuścił.