Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Panierowana mozzarella"
Przepis dnia
Obiad prosty do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 914
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 887
Przepis dnia
Obiad prosty do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 914
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 887
Składniki
Olej wlej do wysokiego garnka i mocno rozgrzej. Kulki obtocz najpierw w mące, następnie w roztrzepanym jajku i tartej bułce. Wrzucaj na głęboki tłuszcz i smaż około minuty. Następnie wyjmij i układaj na papierowym ręczniku, by odsączyć tłuszcz.
Na patelni rozpuść masło. Dodaj całe gałązki natki pietruszki i krótko podsmaż. Możesz oprószyć solą i świeżo zmielonym pieprzem. Mozzarellę podawaj na ciepło z konfiturą żurawinową. Posyp podsmażoną natką pietruszki.Źródło: Na żywo