Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Panierowana mozzarella"
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 274
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 903
Przepis dnia
Kapsalon to danie, które podbiło serca smakoszy na całym świecie. Wywodzące s...
Odsłon: 49337
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 1201
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 274
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 903
Przepis dnia
Kapsalon to danie, które podbiło serca smakoszy na całym świecie. Wywodzące s...
Odsłon: 49337
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 1201
Składniki
Olej wlej do wysokiego garnka i mocno rozgrzej. Kulki obtocz najpierw w mące, następnie w roztrzepanym jajku i tartej bułce. Wrzucaj na głęboki tłuszcz i smaż około minuty. Następnie wyjmij i układaj na papierowym ręczniku, by odsączyć tłuszcz.
Na patelni rozpuść masło. Dodaj całe gałązki natki pietruszki i krótko podsmaż. Możesz oprószyć solą i świeżo zmielonym pieprzem. Mozzarellę podawaj na ciepło z konfiturą żurawinową. Posyp podsmażoną natką pietruszki.Źródło: Na żywo