Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Panierowana mozzarella"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Olej wlej do wysokiego garnka i mocno rozgrzej. Kulki obtocz najpierw w mące, następnie w roztrzepanym jajku i tartej bułce. Wrzucaj na głęboki tłuszcz i smaż około minuty. Następnie wyjmij i układaj na papierowym ręczniku, by odsączyć tłuszcz.
Na patelni rozpuść masło. Dodaj całe gałązki natki pietruszki i krótko podsmaż. Możesz oprószyć solą i świeżo zmielonym pieprzem. Mozzarellę podawaj na ciepło z konfiturą żurawinową. Posyp podsmażoną natką pietruszki.Źródło: Na żywo