Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 62 Ocena: 1533
Dodano: 15.09.2010
Odsłon: 12154
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Paprykę pokroić w paski i ułożyć w słoikach. Zalać wcześniej przygotowaną zalewą i pasteryzować 10 min.
Papryka na miodzie jest bardziej krucha niż z tradycyjnej zalewy octowej
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

magulinka 21 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam paprykę konserwową a ta z miodem musi być rewelacyjna. Do ulubionych:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

landryna8215 16 września 2010Zgłoś do usunięcia
A ja niestety narobiłam tyle przetworów,że już nie mam gdzie trzymac,ale chyba skuszę się na kilka słoików "na spróbowanie" i dopiero w przyszłym roku zrobię większą ilość.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Annuar 15 września 2010Zgłoś do usunięcia
Niestety nie robię w domu żadnych przetworów, ale gdybym mogła kupić takie "miodowe papryczki" w sklepie to kupiłabym całą półkę :)0 Kto głosował? | Odpowiedz