Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pasta twarogowa"
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 62
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32359
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9102
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 336
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 62
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 340
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32359
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9102
Składniki
na ciasto wymieszaj, wyrób, odstaw na kilka godzin. Ponownie wyrób, włóż do formy, odstaw w ciepłe miejsce. Piecz w temperaturze 180°C przez godzinę. Chleb wyjmij, ostudź, pokrój na kromki.
Rzodkiew zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Szczypiorek posiekaj. Suszone pomidory pokrój w maleńką kosteczkę. Ser wymieszaj z osączoną z soku rzodkwią, szczypiorkiem, połową pomidorów, solą i pieprzem. Pastę kładź na kromki chleba, posyp szczypiorkiem i pomidorami.
Czas: około 1,5 godziny.Źródło: Dobry Tydzień