Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pasta z makrelą, papryką i kukurydzą"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1786
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1786
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, posiekaj. Z makreli wyjmij ości, pokrój na kawałki. Ogórki, kukurydzę, paprykę, szczypior i suszone pomidory pokrój w drobną kostkę.
Śmietanę wymieszaj z jogurtem i przyprawami. Wszystkie pasty wymieszaj, dodaj sos śmietanowo-jogurtowy. Całość wymieszaj. Kładź na kromki chleba, dekoruj szczypiorkiem.
Czas: około 30 minut.Źródło: Dobry Tydzień