Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość łatwe do wykonania i syte :)
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27318
Polecam, pychota.
Odsłon: 235
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 52
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27318
Polecam, pychota.
Odsłon: 235
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 52
Składniki
Przyprawiamy mięso, następnie smażymy. Warzywa kroimy w kostkę. Również smażymy. Odstawiamy do przestygnięcia.
Ciasto rozwijamy i tniemy na dwie duże części. Następnie nakładamy farsz. Sypiemy serek. Ciasto składamy na pół, sklejając brzegi. Pieczemy w piekarniku wg zaleceń na opakowaniu ciasta francuskiego. ( ja piekłam w 200 stopniach cos koło 20 min- najlepiej doglądać). Smacznego!!!!