Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i tanie dobra wariacja ze szpinakiem
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2036
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5441
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5481
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2036
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5441
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5481
Składniki
Gotujemy makaron na al dente. Szpinak nie rozmrozony smarzymy na patelni do konsystencji plynnej.Kroimy ser by byl w mniejszych kawalakach i dodajemy do szpinaku.Ser sie topi i tworzy sie jednolita konsystencja sosu.
Odsedzamy makaron dodajemy soso i wszytsko mieszamy .
Mozna dodac troszke czosnku jesli chcemy zeby byl bardziej pikantny. Mozemy rowniez posypac parmezanem