Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i tanie dobra wariacja ze szpinakiem
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2880
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421970
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2207
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2880
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421970
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2207
Składniki
Gotujemy makaron na al dente. Szpinak nie rozmrozony smarzymy na patelni do konsystencji plynnej.Kroimy ser by byl w mniejszych kawalakach i dodajemy do szpinaku.Ser sie topi i tworzy sie jednolita konsystencja sosu.
Odsedzamy makaron dodajemy soso i wszytsko mieszamy .
Mozna dodac troszke czosnku jesli chcemy zeby byl bardziej pikantny. Mozemy rowniez posypac parmezanem