Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i tanie dobra wariacja ze szpinakiem
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 326
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1263
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13408
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 326
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1263
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13408
Składniki
Gotujemy makaron na al dente. Szpinak nie rozmrozony smarzymy na patelni do konsystencji plynnej.Kroimy ser by byl w mniejszych kawalakach i dodajemy do szpinaku.Ser sie topi i tworzy sie jednolita konsystencja sosu.
Odsedzamy makaron dodajemy soso i wszytsko mieszamy .
Mozna dodac troszke czosnku jesli chcemy zeby byl bardziej pikantny. Mozemy rowniez posypac parmezanem