Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczarki faszerowane"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424665
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10601
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336898
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4683
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424665
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10601
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336898
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4683
Składniki
Grzyby umyć, oczyścić, trzony wyciąć i posiekać. Cebule i paprykę oczyścić, posiekać. Rozgrzać olej. Zeszklić cebulę, dodać paprykę, pokrojone trzony pieczarek i zmiażdżony czosnek. Doprawić solą, pieprzem i tymiankiem.
Ziemniaki i szynkę pokroić w niewielką kostkę. Wymieszać z papryką i cebulą. Natkę pietruszki opłukać, posiekać, dodać do nadzienia. Wypełnić nim na kopiasto kapelusze pieczarek, obsypać tartym serem.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200oC na 30 min. Podawać gorące, talerze udekorować umytą i osuszoną sałatą.Źródło: Twoje Imperium