Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny posiłek dla wegetarian, wegan czy zwyczajnych "mięsożerców". Wegańskie kotleciki, które smakują wyśmienicie, a z dodatkiem słonecznika łuskanego, siemię lnianego i ziół prowansalkich to niebo w gębie!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19826
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 477
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6885
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242721
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19826
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 477
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6885
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242721
Składniki
W misce umieścić tofu z zalewą - rozgnieść go. Dodać olej, wodę, mąkę orkiszową, słonecznik łuskany, siemię lniane, zioła prowansalskie oraz pozostałe przyprawy. Całość dokładnie wymieszać łyżką oraz dłonią. Wilgotnymi dłońmi uformować kotleciki. Następnie piec przez 25-30 minut w 180 stopniach. Smacznego!