Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny posiłek dla wegetarian, wegan czy zwyczajnych "mięsożerców". Wegańskie kotleciki, które smakują wyśmienicie, a z dodatkiem słonecznika łuskanego, siemię lnianego i ziół prowansalkich to niebo w gębie!
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 299
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8808
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 299
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8808
Składniki
W misce umieścić tofu z zalewą - rozgnieść go. Dodać olej, wodę, mąkę orkiszową, słonecznik łuskany, siemię lniane, zioła prowansalskie oraz pozostałe przyprawy. Całość dokładnie wymieszać łyżką oraz dłonią. Wilgotnymi dłońmi uformować kotleciki. Następnie piec przez 25-30 minut w 180 stopniach. Smacznego!