Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny posiłek dla wegetarian, wegan czy zwyczajnych "mięsożerców". Wegańskie kotleciki, które smakują wyśmienicie, a z dodatkiem słonecznika łuskanego, siemię lnianego i ziół prowansalkich to niebo w gębie!
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 78
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2886
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 315
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 78
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2886
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 315
Składniki
W misce umieścić tofu z zalewą - rozgnieść go. Dodać olej, wodę, mąkę orkiszową, słonecznik łuskany, siemię lniane, zioła prowansalskie oraz pozostałe przyprawy. Całość dokładnie wymieszać łyżką oraz dłonią. Wilgotnymi dłońmi uformować kotleciki. Następnie piec przez 25-30 minut w 180 stopniach. Smacznego!