Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, złota skórka i jasne, miękkie wnętrze to podstawa dobrze upieczonych ziemniaków. Bardzo łatwe w przygotowaniu, mogące być zarówno dodatkiem jak i daniem głównym
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7434
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2358
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7434
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2358
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 150 stopni. Naciąć ziemniaki w kilku miejscach, otoczyć w oliwie z oliwek a następnie posypać solą. Tak przygotowane, włożyć do piekarnika. Piec do momentu aż nabiorą brązowo - złoty kolor (ok 60min). Po wyjęciu, posypać żółtym serem i pieprzem. Podawać z masłem.