Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca, złota skórka i jasne, miękkie wnętrze to podstawa dobrze upieczonych ziemniaków. Bardzo łatwe w przygotowaniu, mogące być zarówno dodatkiem jak i daniem głównym
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 1288
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 50
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 277
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 1288
Babeczki są proste w przygotowaniu, ale bardzo smaczne i aromatyczne –z dodat...
Odsłon: 50
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 277
Składniki
Rozgrzać piekarnik do 150 stopni. Naciąć ziemniaki w kilku miejscach, otoczyć w oliwie z oliwek a następnie posypać solą. Tak przygotowane, włożyć do piekarnika. Piec do momentu aż nabiorą brązowo - złoty kolor (ok 60min). Po wyjęciu, posypać żółtym serem i pieprzem. Podawać z masłem.