Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczony dorsz"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5854
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9684
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 310
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5854
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9684
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 310
Składniki
Umyte i wypatroszone dorsze natrzyj przyprawą do ryb i obficie skrop cytryną. Na środku ułóż przeciśnięty przez praskę czosnek, natkę pietruszki i rozsmaruj masło. Odstaw na godzinę do lodówki.
Marchew, pietruszkę i seler zetrzyj na tarce, a cebulę pokrój w plasterki.
Folię aluminiową posmaruj olejem, ułóż na niej rybę, obłóż natką pietruszki, warzywami i szczelnie zawiń folią.
Piecz na mocno rozgrzanym grillu około 25 minut.
30 min
Stopień trudności: średnie
Kalorie: 200
<strong>Przepis nadesłała Elżbieta Pawelec z Elbląga</strong>Źródło: Super TV