Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczony pstrąg na pomarańczach"
Masz ochotę na odrobinę orientalnych smaków? Nic trudnego. Przygotuj kurczaka...
Odsłon: 25747
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 122
Masz ochotę na odrobinę orientalnych smaków? Nic trudnego. Przygotuj kurczaka...
Odsłon: 25747
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 122
Składniki
Na oliwie podsmaż pokrojony por, orzechy i rodzynki. Wyjmij łyżką cedzakową, a do sosu wlej ocet, sok z 1 pomarańczy i łyżkę oliwy. Przypraw sos, polej pory z orzechami i rodzynkami.
Na talerzu ułóż plastry drugiej pomarańczy, podsmażone pory, kawałki obranej ryby. Polej sosem i udekoruj natką.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie