Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczony pstrąg na pomarańczach"
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1441
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1607
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 55
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1441
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1607
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 55
Składniki
Na oliwie podsmaż pokrojony por, orzechy i rodzynki. Wyjmij łyżką cedzakową, a do sosu wlej ocet, sok z 1 pomarańczy i łyżkę oliwy. Przypraw sos, polej pory z orzechami i rodzynkami.
Na talerzu ułóż plastry drugiej pomarańczy, podsmażone pory, kawałki obranej ryby. Polej sosem i udekoruj natką.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie