Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczony pstrąg na pomarańczach"
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6528
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2250
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 13298
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 6528
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2250
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 13298
Składniki
Na oliwie podsmaż pokrojony por, orzechy i rodzynki. Wyjmij łyżką cedzakową, a do sosu wlej ocet, sok z 1 pomarańczy i łyżkę oliwy. Przypraw sos, polej pory z orzechami i rodzynkami.
Na talerzu ułóż plastry drugiej pomarańczy, podsmażone pory, kawałki obranej ryby. Polej sosem i udekoruj natką.
Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,90 złŹródło: Chwila dla Ciebie