Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi są naprawde przepyszne :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4543
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1615
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4543
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1615
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 488
Składniki
mąke ,jajko za pomocą wody zagniatać jak na ciasto pierogowe dodać szczypte soli nastepnie wałkować i wykroić. płaty wypłukać albo w wodzie przegotowanej albo przez 15min, tzrymac w miseczcze z sokiem z cytryny po czym dopiero wypłukać bardzo drobno pokroić w kosteczkę. formować pierogi uzywając śledzi jako farszu nie trzeba doprawiac chyba że ktoś lubi mocniejsze smaki. pierogi ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy gdy wypłyna na wierzch wyciagnąć odcedzić podawać z przysmażoną cebulką są świetne warto spróbować:)