Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie, łatwe do zrobienia
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8079
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 383
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8079
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 383
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy i przekrawamy wzdłuż
Panierujemy z obu stron Francuską zupą cebulową
Pieczemy na patelni z obu stron
Zalewamy śmietana i gotujemy ok 20 min, aż mięso będzie miękkie (ja rozcieńczam śmietanę z odrobiną wody)
Najlepiej smakuje z kluskami śląskimi i buraczkami...pycha polecam:)