Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie, łatwe do zrobienia
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4307
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4307
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy i przekrawamy wzdłuż
Panierujemy z obu stron Francuską zupą cebulową
Pieczemy na patelni z obu stron
Zalewamy śmietana i gotujemy ok 20 min, aż mięso będzie miękkie (ja rozcieńczam śmietanę z odrobiną wody)
Najlepiej smakuje z kluskami śląskimi i buraczkami...pycha polecam:)