Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie, łatwe do zrobienia
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy i przekrawamy wzdłuż
Panierujemy z obu stron Francuską zupą cebulową
Pieczemy na patelni z obu stron
Zalewamy śmietana i gotujemy ok 20 min, aż mięso będzie miękkie (ja rozcieńczam śmietanę z odrobiną wody)
Najlepiej smakuje z kluskami śląskimi i buraczkami...pycha polecam:)