Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pierś z kurczaka w ziołach"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Zioła umyj, osusz i posiekaj, a następnie odmierz potrzebną ilość.
Pierś z kurczaka przekrój wzdłuż na pół. Przełóż do miski i dodaj wszystkie zioła, oliwę oraz pieprz. Szczelnie zakryj miskę (np. folią spożywczą) i wstaw do lodówki na 2-3 godziny.
Zamarynowaną pierś z kurczaka grilluj z obu stron. Możesz użyć patelni grillowej, grilla elektrycznego lub upiec w piekarniku (ok. 20 min w 180oC). Podawaj z dużą ilością świeżych warzyw.Źródło: Takie jest życie