Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotlety,drób
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 38
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 833
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2104
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4105
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 38
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 833
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2104
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4105
Składniki
plastry z mięsa lekko rozbić, następnie przyprawić i zostawić na 10 min.
jajka wbić do miski i dodać mleka i rozbić trzepaczką,doprawić wegetą i dodać mąke,powinna być uzyskana gęsta masa
koper pokroićdrobno i dodać do masy utworzonej z jajek,mąki i mleka,wymieszać
kotlety zamoczyć w masie koperkowej a następnie smażyć na gorącym oleju. Można podawć z surówką, ziemniakami, frytkami kto jak woli