Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, soczyste piersi, idealne na obiad!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5521
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1017
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12008
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5521
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1017
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12008
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
Pokrój filety na kilka kawałków. Do garnka dodaj olej i przyprawy. Wymieszaj wszystko razem i odstaw do lodówki na całą noc. Usmaż w urządzeniu do grilla, lub w piekarniku nagrzanym do 220 stopni przez 3-4 min. Smacznego!