Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pikantne kopce ryżowe"
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1893
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 2312
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2314
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 97
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1893
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 2312
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2314
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 97
Składniki
Na oleju usmaż posiekane cebule. Dodaj opłukany ryż, 400 ml wody i ajwar. Wkrusz kostkę bulionową. Wymieszaj, zagotuj i odstaw na około 20 minut. Znów zagotuj i odcedź.
Umyj szczypiorek i pietruszkę. Drobno pokrój. Część odłóż, resztę dodaj do ryżu razem ze startym serem i ugotowanym groszkiem. Wymieszaj. Formuj kopce. Udekoruj i podawaj jako dodatek do mięsa.Źródło: Na żywo