Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawicznie się ją robi i jest pyszna;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Mąkę ,sól , cukier olej połączyć w misce. Osobno połączyć drożdże z letnią wodą. Kiedy już drożdże będą połączone dobrze z wodą dodać je do pozostałych składników.
Ciasto tak wyrobić ,aby składniki połączyły się.Ciasto musi być gęste-nie rzadkie.
Odstawić na 10 minut aż lekko podrośnie i przełożyć na blachę.(jak mała blacha to połowę ciasta wyłożyć)
Po przełożeniu na blachę ponakłuwać je widelcem.Posmarować ketchupem.
Nałożyć składniki( salami,pieczarki,kukurydza,pomidor,ser żółty)
Piekarnik nagrzać na 200 stopni i piec 25 minut.SMACZNEGO!!!!