Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki dylematowi, co zrobić z warzywami z gotowania bulionu warzywnego /wyrzucić szkoda/ "wykombinowałem" to danie i wyszło zdrowo i smacznie.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326984
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12181
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17218
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326984
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12181
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17218
Składniki
Marchew rozdrobnić w malakserze,wyłożyć na miskę, dodać jajka, śmietanę, mąkę, sodę, przyprawy i ewentualnie owoce i cukier. Wymieszać do gęstości śmietany, jeżeli za gęste dodać kefiru. Smażyć na maśle klarowanym lub oliwie.