Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki dylematowi, co zrobić z warzywami z gotowania bulionu warzywnego /wyrzucić szkoda/ "wykombinowałem" to danie i wyszło zdrowo i smacznie.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 361
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3887
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1341
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 361
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3887
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1341
Składniki
Marchew rozdrobnić w malakserze,wyłożyć na miskę, dodać jajka, śmietanę, mąkę, sodę, przyprawy i ewentualnie owoce i cukier. Wymieszać do gęstości śmietany, jeżeli za gęste dodać kefiru. Smażyć na maśle klarowanym lub oliwie.