Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki dylematowi, co zrobić z warzywami z gotowania bulionu warzywnego /wyrzucić szkoda/ "wykombinowałem" to danie i wyszło zdrowo i smacznie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 780
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1410
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 780
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1410
Składniki
Marchew rozdrobnić w malakserze,wyłożyć na miskę, dodać jajka, śmietanę, mąkę, sodę, przyprawy i ewentualnie owoce i cukier. Wymieszać do gęstości śmietany, jeżeli za gęste dodać kefiru. Smażyć na maśle klarowanym lub oliwie.